Voordelen van Vendr voor kopers van vastgoed
Veelgestelde vragen
Handleiding

Voor kopers van vastgoed

Vendr is een innovatief systeem dat is opgezet voor makelaars om op een efficiënte manier commercieel vastgoed te verkopen. Doordat veel handelingen zijn gedigitaliseerd, kan het proces met minder papierwerk en meer snelheid worden doorlopen. Zo wordt het zowel voor de koper als voor de makelaar niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

Terwijl Vendr op een zeer toegankelijke manier zowel openbaar aanbod als off market aanbod van verschillende makelaars inzichtelijk maakt, heeft de koper het gemak om al dit aanbod in één omgeving te ontvangen. Als ingelogde gebruiker kan je in één oogopslag zien tot welke projecten jij toegang hebt gekregen. Via Vendr wordt je van alle projecten op de hoogte gehouden van wijzigingen in jouw projecten en van nieuw openbaar aanbod.

Een aantal van de voordelen van Vendr voor jou als koper:

Alternative Text

Heb je al een gebruikersaccount?

Met een gratis gebruikersaccount van Vendr wordt je automatisch op de hoogte gehouden van interessant nieuw vastgoed dat openbaar worden aangeboden.

Maak nu een gratis gebruikersaccount aan!

FAQ

Veelgestelde vragen


Hieronder tref je de meest gestelde vragen aan.

Vragen over een pand moet je rechtstreeks stellen bij de makelaar van het project. De makelaar van een project staat onderaan de betreffende projectpagina vermeld, inclusief contactgegevens. Vendr levert alleen het platform en is zelf geen makelaar. Vendr kan daarom geen inhoudelijke vragen beantwoorden.
Als je je wachtwoord niet meer weet, kan je dit zelf resetten op de wachtwoord-herstelpagina. Vind je het ook moeilijk om veel wachtwoorden te onthouden? Probeer dan eens een passwordmanager van bijvoorbeeld LastPass (gratis) of Keeper.
Je kunt contact opnemen met de technische service desk van Vendr. Klik op de rode helpknop, rechtsonderin het scherm. Als je daarbij zo goed mogelijk kan omschrijven wat het probleem is en in welke situatie dat wordt veroorzaakt, dan kunnen we je zo goed mogelijk helpen.
Ja. Je krijgt een email indien er nieuwe bestanden of antwoorden zijn toegevoegd aan het project waarvoor je bent toegelaten. Per project krijg je maximaal één verzamel-email per 24 uur ('s ochtends om 09:00 uur CET) om te voorkomen dat je dagelijks een veelvoud aan emails krijgt, indien er meerdere antwoorden op een dag worden verstrekt.
Ja. Vendr is ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd. Dit houdt in dat er hoge eisen zijn gesteld aan de veiligheid van het beheer van uw data en de software.
In onze privacy-verklaring kan je lezen welke gegevens we kunnen opslaan en hoe we met jouw gegevens omgaan.

Handleiding