Alle informatie die een potentiële koper nodig heeft voor het uitbrengen van een goed bod, zit in de dataroom. Uiteraard kan een geïnteresseerde alleen toegang krijgen nadat hij de NDA heeft geaccordeerd. De dataroom is eenvoudig in gebruik, zonder overbodige knoppen of functies. De eerste dataroom die je bezoekers zonder cursus kunnen gebruiken!
Als makelaar kan je in één keer een hele mappenstructuur in Vendr uploaden. Makkelijker kan niet.
Makelaar én kopers kunnen de inhoud van de dataroom per bestand of in zijn geheel downloaden, net als een index in eigen huisstijl.

Dataroom voor makelaars en vastgoedbeleggers

Bij het opzetten van de dataroom hebben we het gebruiksgemak voor alle gebruikers centraal gesteld. Geen ingewikkelde dashboards of oerwoud van knoppen. Onze dataroom is intuitief. Iedereen kan meteen zijn weg vinden.

Bestanden uploaden

Als makelaar kan je in één simpele handeling bestanden uploaden vanuit je computer. Via de importeerfunctie upload je in een keer de hele mappenstructuur die je lokaal al hebt klaargezet. De hele structuur met mappen en submappen blijft daarbij exact hetzelfde (tot 5 niveau’s diep!).

Bestanden downloaden

Het is voor gebruikers mogelijk om bestanden individueel of allemaal ineens te downloaden naar je eigen computer. Alle documenten die worden gedownload, worden automatisch gelogd in het transactielogboek. Van elk individueel document wordt nauwkeurig gelogd wie op welk tijdstip het document heeft gedownload. Ook voor de bulkdownload wordt dit per individueel document gelogd.

Nieuwe bestanden

Het is mogelijk om gedurende het proces nieuwe bestanden aan de dataroom toe te voegen. Alle gebruikers die op dat moment zijn toegelaten tot het project krijgen automatisch een email, waarin zij geattendeerd worden op het feit dat er nieuwe informatie beschikbaar is. De email wordt dagelijks om 09:00 uur uitgestuurd. Zo voorkomen we dat een gebruiker een stortvloed aan emails ontvangt, wanneer je als makelaar gedurende dag meerdere documenten toevoegt.

Wanneer een gebruiker vervolgens in Vendr inlogt, ziet hij aan de icoontjes precies waar de nieuwe bestanden staan en hoeveel dat er zijn.

Index

Zowel de gebruiker als de makelaar kan een index downloaden van alle bestanden die in de dataroom staan. Het overzicht wordt real time samengesteld en is in pdf-format te downloaden in de huisstijl van de makelaar.

Alternative Text

Klaar om met Vendr te starten?

Elke makelaar die Vendr nog niet eerder heeft gebruikt voor de verkoop van een project, mag het één keer gratis uitproberen. Er is geen betere manier om de voordelen van Vendr te ontdekken. Het proefproject is zonder beperkingen.

Start nu een gratis proefproject