Zoekfilter instellen

Verwachte release : derde week november 2022

Omdat er telkens meer panden via Vendr (openbaar) verkocht worden, ontvangen gebruikers vaker en meer panden in hun mailbox als zij hebben aangegeven dat ze op de hoogte gehouden willen worden van nieuw openbaar aanbod. Maar dat zorgt er ook voor dat daar aanbod tussen zit dat niet aansluit bij het profiel van de gebruiker.

Daarom bouwen we nu een filter, waardoor gebruikers alleen nog dát aanbod ontvangen waarin zij daadwerkelijk geïnteresseerd zijn. Zo kan je filteren op provincie, type vastgoed en op prijsklasse. Als gebruiker kan je dat aangeven in je eigen profiel.

Als makelaar hoef je bij het aanmaken van een pand alleen aan te geven wat de (hoofd) categorie van het object is en in welke prijscategorie het pand valt. De prijscategorie en het soort vastgoed wordt niet getoond aan gegadigden (wordt alleen voor filterdoeleinden gebruikt):

Je kunt de categorie later nog aanpassen bij het bewerken van het project:

Jouw mening

Uiteraard zijn we benieuwd wat je van deze nieuwe feature vind. Als je nog suggesties hebt of opmerkingen hebt, nodigen we je van harte uit om die hieronder achter te laten. Dan kunnen we die opmerkingen nog meenemen in de definitieve versie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *