Met Vendr heb je in een handomdraai een gelikte teaser en IM online staan. Dus geen geknip en plak meer in Powerpoint en geen designers meer nodig. En dat allemaal in jouw huisstijl. Als makelaar heb je een pagina met eigen logo en eigen huisstijl kleuren. Vanaf nu mail je je relaties een unieke link om deel te nemen aan de verkoop. Bye bye rondslingerende pdf-jes en WeTransfer!

Teaser en een IM van een vastgoedbelegging op Vendr
Als makelaar kun je zelf kiezen welk onderdeel zichtbaar is op de teaser.

De online teaser en IM

Met Vendr maak je in een handomdraai een projectpagina aan. En op die pagina staat alles wat je op een traditionele teaser ook vindt: foto’s, een lokatiekaart, een beschrijving van het project, het verkoopproces en contactgegevens. Omdat het online is, kunnen we ook dynaische content toevoegen. Met Vendr is het mogelijk om een filmpje in de projectpagina op te nemen. Via de 3D lokatiekaart is het mogelijk om op elk niveau in te zoomen en over te schakelen naar bijvoorbeeld streetview.

Uiteraard is de projectpagina in de branding van de makelaar: De pagina heeft het logo van de makelaar en alle elementen in de pagina hebben de huiskleur van de makelaar. Vendr biedt de mogelijkheid om de pagina helemaal op maat op te maken door teksten op te maken met vet, cursief of onderstreept, opsommingstekens en nummering en het toevoegen van tabellen. Eigelijk met het gemak van Word, maar dan online.

Wanneer een gebruiker eenmaal de geheimhoudingsverklaring heeft geaccordeerd en de gebruiker door de makelaar is toegelaten tot het project, verandert de teaser in een IM. Als makelaar kan je bij het opmaken van een pagina namelijk zelf kiezen welk onderdeel zichtbaar is op de teaser en welk onderdeel zichtbaar is op het IM.

Alternative Text

Klaar om met Vendr te starten?

Elke makelaar die Vendr nog niet eerder heeft gebruikt voor de verkoop van een project, mag het één keer gratis uitproberen. Er is geen betere manier om de voordelen van Vendr te ontdekken. Het proefproject is zonder beperkingen.

Start nu een gratis proefproject