Vendr is een Tech Partner van de Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS).

Het RICS Tech Partner-programma is een samenwerkingsplatform voor innovatieve gegevens en technologie over de hele wereld dat kennisleiderschap, inhoud en marktinzicht voor het beroep produceert.

De samenwerking in het Tech Partnership-programma met andere innovatieve, toonaangevende bedrijven die werkzaam zijn in de hele levenscyclus van onroerend goed richt zich op alle verschillende soorten vastgoed en helpt het vakgebied digitale oplossingen te begrijpen en toe te passen die echte waarde opleveren en een aanvulling vormen op professionele activiteiten van vastgoedprofessionals.

Het programma benadrukt de voordelen van het combineren van de complementaire vaardigheden van professionals in de vastgoedsector en de IT sector. Het stimuleert de voortdurende samenwerking en wederzijds leren tussen vernieuwers van buiten de vastgoedsector en de beroepgroep zelf.

Door deel te nemen aan het RICS Tech Partnership-programma, confirmeert Vendr zich aan de Code of Conduct:

1. Eerlijkheid en integriteit

Wees eerlijk en duidelijk in alles wat je doet. Dit is een van onze vijf professionele en ethische normen. Deze norm omvat, maar is niet beperkt tot, de volgende gedragingen of acties:

2. Goede service

Zorg er altijd voor dat uw klant, of anderen tegenover wie u een professionele verantwoordelijkheid heeft, het best mogelijke advies, ondersteuning of uitvoering van de voorwaarden van het product of de dienst waarmee u akkoord bent gegaan, krijgt. Deze norm omvat, maar is niet beperkt tot, de volgende gedragingen of acties:

3. Verantwoord omgaan met data

Zorg er altijd voor dat alle gegevens ethisch worden gebruikt en in overeenstemming met uw lokale regelgeving inzake gegevensbescherming en eventuele andere internationale regelgeving die van toepassing kan zijn. Als uw land of regio momenteel geen wetgeving inzake gegevensbescherming van kracht heeft, raden we u aan de principes van de AVG te volgen, die te vinden zijn op de website van het UK Information Commissioners Office en de equivalenten in de EU-lidstaten.

4. Respect, diversiteit en inclusie

Behandel iedereen met hoffelijkheid, beleefdheid en respect en houd rekening met culturele gevoeligheden en zakelijke praktijken. Deze norm omvat, maar is niet beperkt tot, de volgende gedragingen of acties:

5. Reputatie van RICS

Handel op een manier, zowel in uw professionele leven als privé, om u, uw bedrijf of de organisatie waarvoor u werkt op een professionele en positieve manier te promoten. Deze norm omvat, maar is niet beperkt tot, de volgende gedragingen of acties: