Realease note Zoekfilter instellen

Omdat er telkens meer panden via Vendr (openbaar) verkocht worden, ontvangen gebruikers vaker en meer panden in hun mailbox als zij hebben aangegeven dat ze op de hoogte gehouden willen worden van nieuw openbaar aanbod. Maar dat zorgt er ook voor dat daar aanbod tussen zit dat niet aansluit bij het profiel van de gebruiker. Daarom introduceren we nu een filter, waardoor gebruikers alleen nog dát aanbod ontvangen waarin zij daadwerkelijk geïnteresseerd zijn.

Wat betekent dat voor de gebruiker?

Als gebruiker kan je vanaf nu zelf aangeven wat je wilt ontvangen aan de hand van gekozen provincies, typen vastgoed en prijsklasses. Dit kan je aangeven in je eigen profiel. Zo ontvang je als gebruiker alleen nog aanbod dat voldoet aan jouw interesses.

Wat betekent dat voor de makelaar?

Als makelaar hoef je bij het aanmaken van een project alleen aan te geven wat de (hoofd) categorie van het object is en in welke prijscategorie het pand valt. De prijscategorie en het soort vastgoed wordt niet getoond aan gegadigden (wordt alleen voor filterdoeleinden gebruikt):

Mocht je bij nader inzien aan het project een andere prijsklasse of categorie willen toewijzen, kan je dat aanpassen bij het bewerken van het project:

We vertrouwen erop dat met deze nieuwe feature jouw (openbare) aanbod een nog hogere attentiewaarde heeft bij de ontvangers. We zullen bestaande gebruikers motiveren om hun profiel zo volledig mogelijk aan te vullen.