We hebben nieuwe features toegevoegd

Je kan als makelaar nu een project in concept aanmaken en direct bekijken, zonder dat je deze hoeft te publiceren. Gegadigden kunnen het project pas zien als deze gepubliceerd is.

Per project kan je nu gemakkelijk één of meerdere makelaars selecteren die gekoppeld zijn aan het kantoor. Deze makelaars verschijnen dan automatisch onderaan het project met hun profielgegevens en profielfoto als contactpersoon. Staat jouw collega nog niet in het overzicht? Laat hem/haar een eigen profiel aanmaken. Zodra dit profiel door ons aan jullie account is gekoppeld, is jouw collega automatisch opgenomen in dit overzicht.

Als makelaar kan je nu alle projecten van jouw kantoor meteen boven aan jouw persoonlijke inlogpagina zien, zonder eerst naar de beheersomgeving te gaan. Dat geldt voor alle eigen objecten met de status concept of gepubliceerd. Projecten die al verkocht zijn, kan je terug vinden in de beheeromgeving.

E-mail notificaties voor het makelaarskantoor werden naar alle medewerkers gestuurd. Nu worden deze alleen nog gestuurd naar de makelaars die gekoppeld zijn aan het project. Het gaat om bijvoorbeeld toegangsverzoeken, aanmeldingen voor bezichtigingen, etc.. Dit zorgt ervoor dat collega’s die niet betrokken zijn bij een project geen overbodige e-mails meer ontvangen.

Oplossing voor issue waardoor meerdere ‘enters’ noodzakelijk waren voor het maken van een witregel binnen een bericht. Een bericht ziet er nu precies zo uit als dat je het hebt ingetypt.

Overige verbeteringen

  • Mogelijkheid om genummerde lijsten, bullet points en kopjes aan te maken in de beschrijving van het project, waardoor je meer opmaakmogelijkheden hebt;
  • Verbetering van de coördinaat-herkenning in het kaartje van Google Maps;
  • Ondersteuning voor foto’s die door digitale camera standaard 90 graden worden gedraaid;
  • Mapnamen kunnen nu aangepast worden met of zonder hoofdletter;
  • Ondersteuning toegevoegd voor een apostrof in mapnamen van de dataroom;
  • De melding bij het gelijktijdig aan één project werken door meerdere gebruikers is opgelost.