Release note 8

Vendr vanaf nu standaard in huisstijl makelaar

Veel makelaars hebben ons gevraagd of de projectpagina ook in de eigen huisstijl van de makelaar zelf kan worden opgemaakt. Dus dat hebben we geimplementeerd! Alle projectpagina’s worden nu standaard getoond met de logo’s van de makelaar en met de kleuren van de eigen huisstijl.
Makelaars die al een project (publiek en off-market) hebben gepubliceerd hoeven niks te doen. Op alle lopende projecten is het al doorgevoerd. Wil je een aanpassing voor het gebruikte kleurenschema? Neem dan even contact met ons op en dan passen we het aan. Heb je nog geen project actief op Vendr, maar zou je willen weten hoe het eruit kan zien? Dan zetten we op verzoek een demo klaar in jouw huisstijl.

Gebruiksonderzoek en een grote nieuwe release

In december hebben wij een aantal uitvoerige klantsessies gehouden om de ervaringen te evalueren en te inventariseren welke nieuwe behoeftes er nog meer zijn die Vendr kan ondersteunen. Deze informatie gebruiken we voor de ontwikkeling van de volgende versies van Vendr. In de loop van 2020 komen we met een nieuwe grote release vol nieuwe functionaliteiten.

Hebben we jou nog niet gesproken en heb je wel functionaliteiten die je in Vendr wilt zien? Laat het ons weten, dan komen we graag bij je langs.