Release note 11.1

We zijn heel blij om vandaag de eerste product update te releasen in een serie van 5! De komende tijd gaan we diverse releases vrijgeven in ons commitment om de verkoop van commercieel leuker, makkelijker en efficienter te laten verlopen!

Wat hebben we in deze release allemaal voor je in petto?

Een nieuw uiterlijk

We beginnen deze serie van nieuwe releases met een nieuwe styling. Met het oog op een nog beter gebruiksgemak, hebben wij het ontwerp aangepast met minder knoppen, mooier design en een nog intuitievere user-interface, waardoor gebruikers nog makkelijker weten te navigeren door de projecten.

Je eigen profiel en foto aanpassen

Je kunt nu eenvoudig zelf je profiel bewerken en je profielfoto aanpassen. Simpelweg door je favoriete foto in vender te slepen. Als contactpersoon van een project vind je je profielfoto onderaan de projectpagina. Maar ook vind je je foto nu terug bovenaan de pagina naast je profielnaam. Zo maken we Vendr nog weer wat persoonlijker.

Een verbeterde transactielog

We hebben het transactielog helemaal opnieuw ontworpen, met in het achterhoofd wat belangrijk is voor de makelaar. Je kunt als makelaar nu op elk gewenst moment vanaf de projectpagina een transactielog downloaden in Excel. Je hebt dan in verschillende tabjes alle informatie van een project onder handbereik. Een up-to-date kandidatenlijst, aanmeldgegevens, een overzicht wie-wat-wanneer heeft gedownload, een volledige weergave van de Q&A, de communicatie met kandidaten en een volledige bezichtigingenlijst. Het bijhouden van lijstjes is nu voorgoed verleden tijd!

Een verbeterde aanmeldflow

Kandidaten die toegang willen tot de dataroom, kunnen zich in 3 opvolgende stappen zowel een account aanmaken als toegang aanvragen voor een project. Het is dus niet meer nodig om eerst het hele proces af te ronden om een account aan te maken voordat je projecttoegang aanvraagt. Dit zal het gebruiksgemak nog verder verhogen.

Gebruikers zullen nog wel altijd hun emailadres moeten valideren voordat het toegangsverzoek naar de makelaar wordt gemaild. We willen er natuurlijk zeker van zijn dat toegangsverzoeken worden ingediend door echte mensen met bestaande mailadressen. Om ervoor te zorgen dat kandidaten niet vergeten om hun emailadres te valideren, zal er een duidelijke balk verschijnen met een reminder totdat het mailadres is gevalideerd.

Sneak preview release 11.2

In deel 2 van 5 laten we een lang gekoesterde wens in vervulling gaan: we gaan Nova volledig uitfaseren, waardoor je niet meer in “de achterkant” hoeft te werken. Projecten kunnen dan ‘live’ worden aangemaakt en zie je meteen hoe het eruit zal zien. En de mogelijkheid om per blok aan te geven welke informatie in welke fase kan worden gedeeld. Meer opmaakmogelijkheden met tekst, tabellen, foto’s, video. En nog heel veel meer! Naar verwachting komt de volgende release voor het eind van 2021. Dus hou Vendr goed in de gaten!

Met speciale dank aan het het ontwikkelteam van Vendr: Johan, Jorick, Rogier, Dominik, Elwin en Tom!