Release note 11.2

Inmiddels hebben we de tweede product update gereleased in een serie van 5! De komende tijd gaan we diverse releases vrijgeven in ons commitment om de verkoop van commercieel leuker, makkelijker en efficienter te laten verlopen!

Wat hebben we in deze release allemaal voor je in petto?

Aanmaken van een projectpagina

Je kunt in de nieuwe Vendr een projectpagina direct aanmaken vanuit het hoofdscherm. In een paar stappen heb je een project aangemaakt met hetzelfde gemak alsof je je facebookpagina aanpast. Je kan dan ook meteen zien hoe het eruit ziet.

Heel veel opmaakmogelijkheden

Alle tekstvakken hebben nu een WYSIWYG (what you see is what you get) editor. Daardoor krijg je veel meer vrijheid over hoe je de pagina kan opmaken: vet, cursief, onderstreept, kopjes, opsommingen – you name it. Maar ook kan je tabellen invoegen om je gegevens goed weer te geven.

Projectpagina = Teaser + IM

Je kunt nu per onderdeel op de projectpagina aangeven of je een onderdeel op de projectpagina wilt zien of niet. En of deze zichtbaar is voor of nadat iemand is toegelaten tot het project. Op die manier kan je van je projectpagina een dynamische teaser maken die verandert in een IM, zodra iemand de geheimhoudingsverklaring heeft geaccordeerd en toegang heeft gekregen.

Video

In de nieuwe versie van Vendr kan je op de projectpagina rechtstreeks een video uploaden van je project.

Bulk uploader voor foto’s

Bij het aanmaken van een projectpagina kan je in één keer alle foto’s uploaden die je in de foto-slider wilt hebben. Je past ook gemakkelijk de volgorde aan van de foto’s door ze simpelweg in de goede volgorde te slepen.

Verbeterde kaart

De standaard Google map is vervangen door een fraaie 3D kaart. Vendr kiest meteen de juiste plek op basis van het adres, maar desgewenst kan je die handmatig aanpassen. Wil je helemaal geen kaart tonen? Dan kan dat ook.

Contactpersonen

Ook dat hebben we aangepakt. Toevoegen gaat eenvoudig door de gewenste medewerkers te selecteren vanuit de bewerkmodus en desgewenst in een andere volgorde te slepen.

Je hoeft niet meer te publiceren

Vanaf het moment dat je de pagina het aangemaakt kan je deze al delen met anderen. Je hoeft deze dus niet meer eerst te publiceren. Handig bijvoorbeeld als je de conceptversie alvast aan je opdrachtgever wilt tonen.

Je kunt in de nieuwe Vendr rechtstreeks vanuit de bewerkmodus een pagina openbaar plaatsen. Om te voorkomen dat deze eenvoudige stap net iets te snel wordt genomen, hebben we voor de zekerheid een waarschuwingsscherm toegevoegd, zodat je precies weet wat er gebeurt als je dit doet.

NDA

Vanaf deze versie van Vendr hoef je geen pdf meer te uploaden voor de geheimhoudingsverklaring (NDA). We hebben hier een tekstveld van gemaakt, waarin je een vrije tekst kan opnemen. Wij genereren nu zelf een pdf met jouw logo erboven! En in de tekst kan je variabelen opnemen, waardoor elke NDA helemaal kan worden gepersonaliseerd met gegevens van het project en gegevens van de gegadigde.

Bezichtigingen

Onder het tabblad bezichtigingen kan je nu ook een vrije tekst opnemen. Handig als je bijvoorbeeld geen kijkdagen opgeeft, maar mensen wilt laten weten hoe ze een afspraak kunnen maken voor een bezichtiging.

Project beheren

Vanaf een projectpagina kan je nu rechtstreeks naar de toegangsverzoeken of het transactielog. Het afhandelen van toegangsverzoeken gebeurt nu nog in de beheersmodule. Dat gaan we in de volgende release aanpakken.

Met speciale dank aan het het ontwikkelteam van Vendr: Johan, Jorick, Rogier, Dominik, Elwin en Tom!