Sommige projecten vragen om breed in de markt gezet te worden, zoals publiek vastgoed. Andere projecten wil je misschien alleen aan een selecte groep relaties aanbieden. Bij Vendr kan het allemaal.

Openbaar aanbod

Openbaar aanbod is zichtbaar op de hoofdpagina van Vendr. Daarnaast plaatsen wij het project op onze kanalen in social media voor extra zichtbaarheid. Projecten zullen ook via zoekmachines zoals Google vindbaar worden op internet.

Bij het openbaar plaatsen van een project krijgen alle Vendr-gebruikers een email waarmee zij geattendeerd worden op de beschikbaarheid (als zij bij het aanmaken van hun account hebben hebben aangegeven dat ze deze emails willen ontvangen).

Door te klikken op de knop “Gedetailleerde informatie” kan de gegadigde de gepersonaliseerde geheimhoudingsverklaring accorderen, waarna het verzoek om toegang te geven tot onder andere de dataroom naar de makelaar wordt verstuurd. Pas nadat de makelaar het toegangsverzoek online heeft goedgekeurd, krijgt de gegadigde een bevestiging per email dat de toegang is verleend.

Off-market aanbod

Off-market aanbod is niet zichtbaar op de hoofdpagina van Vendr. Het zal niet worden gemeld op de social media kanalen en het project kan niet door zoekmachines worden geindexeerd. De makelaar nodig zelf kandidaten uit door een unieke link te sturen, waarmee deze personen de online teaser kunnen inzien.

Door te klikken op de knop “Gedetailleerde informatie” kan de gegadigde de gepersonaliseerde geheimhoudingsverklaring accorderen, waarna het verzoek om toegang te geven tot onder andere de dataroom naar de makelaar wordt verstuurd. Pas nadat de makelaar het toegangsverzoek online heeft goedgekeurd, krijgt de gegadigde een bevestiging per email dat de toegang is verleend. Deze extra stap zorgt ervoor dat er geen onbedoelde personen toegang tot gevoelige informatie kunnen krijgen.

Alternative Text

Klaar om met Vendr te starten?

Elke makelaar die Vendr nog niet eerder heeft gebruikt voor de verkoop van een project, mag het één keer gratis uitproberen. Er is geen betere manier om de voordelen van Vendr te ontdekken. Het proefproject is zonder beperkingen.

Start nu een gratis proefproject