Vendr sluit zich aan bij het RICS Tech Partner-programma

Het RICS Tech Partner-programma is een wereldwijd samenwerkingsplatform voor innovatieve data en technologie. Het programma verschaft de vastgoedsector thought leadership, inhoud en marktinzichten.

Waarom is Vendr RICS Tech Partner geworden?

Door samen te werken met innovatieve, toonaangevende bedrijven werkzaam in de hele levenscyclus van vastgoed, levert Vendr een bijdrage aan de vastgoedsector. Dit gebeurt onder andere door oplossingen aan te dragen en toe te passen die toegevoegde waarde leveren en een aanvulling vormen op hun professionele activiteiten.

Het RICS Tech Partnership creëert voordelen door de specifieke vaardigheden van vastgoedprofessionals en tech specialisten bijeen te brengen. Het stimuleert de voortdurende samenwerking tussen innovatieve bedrijven van buiten de vastgoedsector en de beroepsgroep zelf, zodat beiden hiervan kunnen leren.

Royal Institution of Chartered Surveyors

De Royal Institution of Chartered Surveyors is wereldwijd de meest vooraanstaande professionele beroepsorganisatie op het gebied van kwaliteit en standaarden binnen de vastgoed branche. Waar consumenten, overheden, banken en commerciële organisaties in toenemende mate behoefte hebben aan vastgestelde standaarden en ethische waarden, biedt de status van het RICS lidmaatschap het erkende keurmerk van professionaliteit in de vastgoedsector. Leon van Leersum, founder van Vendr, is al sinds 2002 gekalificeerd lid van de RICS en sinds 2010 Fellow van de RICS.

Blog

Als onderdeel van het RICS Tech Partner Program werkt Vendr samen om inzichten te ontwikkelen en gesprekkente initiëren over data en technologie. Hier delen we kennis die we samen hebben ontwikkeld. De inhoud zal vooral in de vorm zijn van video’s en presentaties, evenals whitepapers en rapporten.

Data en technologie zullen de vastgoedprofessie steeds meer beïnvloeden vanuit een technisch, ethisch, praktisch en regelgevend perspectief. Vendr gaat meedenken over thema’s en onderwerpen waar we aanvullende inhoud bieden om het vakgebied te helpen profiteren van de voordelen van technologie en tegelijkertijd de potentiële risico’s helpen te beheersen.

RICS Tech Partner Program-enquête 2023

Het eerste jaarverslag over de ontwikkeling en toepassing van gegevens en technologie in de gebouwde omgeving. Het reflecteert op de jaren sinds de pandemie, die veel bestaande trends in de sector versnelde, en vat de vooruitzichten voor 2023 en daarna samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *