REDEPT Cresa en MVGM verkopen politiebureaus Alblasserdam, Heiloo en Nieuw-Vennep

REDEPT Cresa en MVGM gaan drie voormalige politiebureaus namens de Politie verkopen op basis van een openbare veiling. Het gaat om de voormalige bureaus aan de Goudsbloemstraat te Alblasserdam, de Kennemerstraatweg te Heiloo en de Eugénie Prévinaireweg te Nieuw-Vennep. De panden in Alblasserdam en Nieuw-Vennep lenen zich voor diverse gebruiks- of ontwikkeldoeleinden.

Goudsbloemstraat 9 te Alblasserdam omvat circa 596 m² bruto vloeroppervlak en bestaat uit kantoorruimte, garage en separate begingen op het verharde buitenterrein. De gemeente heeft aangegeven positief te staan tegenover herontwikkeling naar woningen. De kijkdagen vinden (op afspraak) plaats op 21 april en op 18 mei 2021.

Kennemerstraatweg 356 te Heiloo heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 880 m² verdeeld over kelder, begane grond en twee verdiepingen en is gelegen op een perceel van 1.029 m². Achter het gebouw ligt een afsluitbaar buitenterrein met circa 5 parkeerplaatsen. De kijkdagen vinden (op afspraak) plaats op 12 mei en 27 mei 2021.

Eugénie Prévinaireweg 63a te Nieuw-Vennep bestaat uit twee aangrenzende kadastrale percelen met daarop twee panden met verschillende adressen. Eugénie Prévinaireweg 63a omvat 471 m² bruto vloeroppervlak op de de begane grond. Jonkheer van der Pollstraat 72 omvat 282 m² bruto vloeroppervlak op de begane grond. Beide kavels bieden de mogelijkheid tot ontwikkeling naar woningen. De kijkdagen vinden (op afspraak) plaats op 22 april en 17 mei 2021.

De panden worden via vendr.nl aangeboden en op 10 juni 2021 via BOG Auctions geveild. Tevens is er de mogelijkheid om een onderhandse bieding te doen bij de notaris.

Volledige informatie van alle panden kunt u vinden op vendr.nl. Ook kunt u zich daar aanmelden voor de kijkdagen.